Kulturbyrån Gira med vänner

Jag flyger under vatten, jag springer på ett moln
Jag sätter fötterna i hatten och hoppar härifrån
Allt är möjligt – inget är löjligt
Jag kan allt jag vill och säkert lite till!

Text: Malin Aghed

En föreställning som bygger på allas medverkan, lust och sångglädje. Den här gången har Kulturbyrån Gira utökat sitt kapell med vänner och musikanter från Allsångsorkestern i Angered. Sångerna är kanske nya för många, men de är enkla, svängiga och inbjuder till medverkan. Här får både rösten och kroppen vara med – tillsammans gör vi musik!

Ljudfiler & noter med sånger som ingår i föreställningen skickas ut i förväg. Föreställningen passar även som familjeföreställning. Den går också att kombinera med fortbildningen Sjung, lek & skapa.

Målgrupp:        Barn 5-9 år
Längd:               40 min
Max publik:      150 pers

Spårvagnslåten

Text: Malin Aghed
Musik: Malin Aghed & Harald Nilsson

Livet

Text: Sanna Johansson, klass 3
Musik: Åsa Ericsson